Stadsprins

De 71e Prins der Windbuul’n, Stadprins van Hengelo

Na 2 jaar wachten was het dan eindelijk zover; vrijdagavond 11 november om Elf over half Elf kwam de 71e Hoogheid der Windbuul’n, Stadsprins van Hengelo, Prins Hans de 2e op in een afgeladen Club Merlijn. Tijdens het komende seizoen zal hij samen met zijn Adjudant Bjorn de Windbuul’n voortgaan in het feestgedruis. Dit alles doen ze onder hun motto: “Aj kunt rekkenen, rek’n maar op een knalfeest”.

Prins Hans (Krake) is geen vreemde voor het Hengelose carnaval. Nadat hij in 1960 in Almelo werd geboren verhuisde hij in 1988 naar Hengelo alwaar hij ook kennis maakte me de Windbuul’n. Als fiscalist was hij tot 2010 eigenaar van een groot advieskantoor in Hengelo. Na een periode van 12 jaar in Thailand en Cambodja, alwaar hij zich bezighield met liefdadigheidsinstellingen als Don Bosco en Rotary kwam Hans in 2018 met zijn vrouw Liza en zoon Edward terug naar Nederland. Sindsdien heeft hij in Rijssen – en sinds kort ook weer in Hengelo – aan advieskantoor.

Als feestganger was Hans altijd bij de Windbuul’n te vinden, zelfs in de jaren in het buitenland kwam hij voor het carnaval terug naar Hengelo. In de periode dat het de vereniging wat moelijker ging stond hij samen met enkele vrienden aan de wieg van Renoir, welke als doel had om de vereniging financieel te steunen.

Natuurlijk kan een Hoogheid niet alleen het carnaval ingaan. Prins Hans wordt dit seizoen gesteund door Adjudant Bjorn. Bjorn Stegeman, die samen met zijn vrouw Marith een internationaal transportbedrijf heeft, is zelf ook al in 2013 Prins geweest bij de Windbuul’n, is al eerder Adjudant geweest en is daarnaast ook lid van de Raad van 11.

Eigenlijk zou dit duo vorig jaar al opkomen, echter gooide Corona toen roet in het eten. Maar zoals hun motto al aangeeft rekenen we nu op een knalfeest!

Sponsoren

Logo's 1 t/m 8
De Appel Hengelo
Kruis Administratie & Advies
Elzinga Kousen
Datablue IT
Cafe 't Neutje Hengelo
Salon Ester
MT Hengelo
Three Musketeers Hengelo
Logo's 9 t/m 16
HM installaties
Juwelier Knoef
Autoschadespecialist Stoeten
Smaakt TI
Voet & Zool
You Select Uitzenbureau
Het Uurwerk Speciaalbiercafe
Rekla Tekst
Logo's 17 t/m 25
Stylings
Pauw Accountants
Eurus
Blik Makelaars
Munsterhuis
MEDuMee
Feestcafé The rits
ASN Autoschade Bleeker Hengelo
Logo's 26 t/m 34
Webton
Morssink
Paraat Transport
Arbo Rie Support
Kosterink Zweerink
Salon Ester
MT Hengelo
Three Musketeers Hengelo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lid Worden

Wil je lid worden van onze gezellige vereniging? Lees hier meer informatie en vul het aanmeldingsformulier in.