Jeugdstadsprins

Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely leiden jeugdige feestvreugde in Hengelo

Op een sprankelende zondagmiddag bij The Three Musketeers in Hengelo werden de nieuwe Jeugdhoogheden van H.C.V. de Windbuul’n gepresenteerd. Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely zullen dit seizoen als dynamisch duo voorop gaan in het Hengelose jeugdcarnaval.

Het enthousiaste neef-nicht duo, Dean en Emely, nam met volle overtuiging de verantwoordelijkheid op zich om het jeugd stadsprinsen duo 2024 te worden bij H.C.V. de Windbuul’n. Dean, die vorig jaar al prins carnaval was op zijn basisschool, besloot dat het tijd was voor het echte werk. Beiden zijn hun hele leven al betrokken bij het carnavalsleven bij H.C.V. de Weidemennekes, waar Dean eerder al in de mini Raad van Elf zat en Emely als dansmarietje actief was.

In hun vrije tijd delen Dean en Emely diverse interesses. Terwijl Emely houdt van skaten en turnen, is Dean een enthousiast lid van de scouting. Beiden uiten hun creativiteit door tekenen en knutselen, en hun liefde voor dieren blijkt uit Emely’s hamster en twee cavia’s, en Dean’s kat en drie honden. Ondanks hun verschillende hobby’s bundelen ze hun krachten voor hun gezamenlijke passie: carnaval.

Het motto van Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely luidt: “Met neef en nicht aan de top, gaan wij met carnaval voorop.” Dit belooft een feestelijk seizoen te worden, waarbij de jeugdige energie van dit duo een aanstekelijke sfeer zal creëren tijdens de Hengelose carnavalsviering.

H.C.V. de Windbuul’n kijkt uit naar een bruisend carnavalsseizoen, met Jeugdstadsprins Dean en Prinses Emely als stralend middelpunt van de jeugdige festiviteiten in Hengelo.

Sponsoren

Logo's 1 t/m 8
De Appel Hengelo
Kruis Administratie & Advies
Elzinga Kousen
Datablue IT
Cafe 't Neutje Hengelo
Paraat Transport
MT Hengelo
Three Musketeers Hengelo
Logo's 9 t/m 16
Kosterink Zweerink
Juwelier Knoef
Autoschadespecialist Stoeten
Smaakt TI
Voet & Zool
You Select Uitzenbureau
Het Uurwerk Speciaalbiercafe
Rekla Tekst
Logo's 17 t/m 25
Stylings
Pauw Accountants
Eurus
Blik Makelaars
Munsterhuis
Feestcafé The rits
Munsterhuis
Munsterhuis
Logo's 26 t/m 34
Stylings
Pauw Accountants
Stylings
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lid Worden

Wil je lid worden van onze gezellige vereniging? Lees hier meer informatie en vul het aanmeldingsformulier in.